Contactează-ne: 0733 850 000

e-mail: contact@promediq.ro

Avantaje oferite

Vă prezentăm în continuare câteva din avantajele colaborarii cu Salve:

Potenţiale câştiguri ca agenţi din oportunităţile viitoare

In functie de oportunitatiile reformelor asteptate (reforma sanatatii, a energiilor) aveti ocazia sa castigati ca agenti, fie part time fie full time exclusiv prin fortele proprii, fara a avea sefi sau orar prestabilit.

Salve Card gratuit pentru actualii colaboratori Salve

Prin intermediul Salve Card aveti acces la serviciile medicale din clinicile partenerilor Salve, beneficiind de reduceri de pana la 100 % pentru actualii si viitorii membri Salve Club. Promotia lunii septembrie 2012: Salve Card gratuit pentru toti membri Salve Club

Încredere din partea clienţilor şi colaboratoriilor

Rezultatele obtinute de Salve Group, anume locul 1 in Romania cu ~300.000 adeziuni ca intermediar-broker de pensii private cat si pe reforma sanatatii din 2006 din Slovacia reprezinta un avantaj in plus al increderii oferite atat clientiilor cat si agentiilor autorizati. Cei peste 120.000 colaboratori Salve din acest moment si-au exprimat deja increderea lor prin alegerea acestei companii de succes in Romania si nu numai.

Valoarea comisioanelor

Valoarea comisioanelor oferite si platite in 2007 de catre Salve a fost printre cele mai mari de pe piata inca din prima saptamana de start a campaniei pensiilor private.

Gamă largă de firme asiguratoare

Dupa implementarea legislatiei, agentii autorizati Salve vor oferi clientiilor posibilitatea de a-si alege asigurarea medicala obligatorie dintr-o oferta diversificata a celor inscrisi in campanie.

Seminarii de instruire şi pregătire

Vei beneficia de pregatiri din partea echipei Salve pentru a beneficia de orice oportunitate de castig in urma reformelor viitoare, dupa implementarea legislatiei, putand ati recupera astfel investitia ce reprezinta costurile de instruire si participare la seminariile de pregatire.

Obligativitate şi gratuitate

Toti angajatii si pensionarii din Romania vor trebui sa-si aleaga o asigurare medicala privata obligatorie, prin urmare oportunitatea de castiguri pentru toti agentii este unica.